Indvandreres arbejdsstress: fænomen, myte eller fordom?

For får år siden har vi ønsket vores medlemmer tillykke med at de fik job. Så gik der flere år og vi begyndte at være bekymrede over, at mange af dem måtte melde sig syge med stress. Så vi har været nødt til at samles på vores Dygtige mandag drøfte emnet. Er der noget i vores sociale bagage, som øger risikoen for at få stress. Hvorfor fornægter vi i lang tid, at der er noget galt med vores arbejdsliv? Hvordan kan vi forebygge stress?

Ved hjælp af coachen Svetlana Mikkelsen har vi først kigget på problemet med udgangspunkt i medlemmer, som er kommet til Danmark med sovjetisk bagage, fordi det er mest dem, som er blevet stress ramt. Og en uge senere har vi inviteret Svetlana Vinogradova fra SuccessHouse ApS for at holde et oplysningsseminar om forebyggelse af stress for alle vores medlemmer. Det var en god chance for at teste sig selv og prøve at lære at nyde livet og bringe glæde til alle.
Nu er vi i gang med at udarbejde programmer for flere møder, fordi vi har fået en forståelse for, at emnet frister til en mere dybtgående behandling og vi har gode ressourcer i vores forening til at gøre det i fællesskab.
Alle, som er interesserede i emnet, kan skrive til os på kontakt@verdenskvinder.dk for at få uddybende oplysninger om vores planer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *