Om julearrangementet i Verdens kvinder i Danmark

D. 16.december afholdt vi et julearrangement for vores medlemmer.

Vi har besøgt de traditionelle og de alternative julemarkeder i København.

Turen startede på Christiania med over 100 juleboder, hvorfra der sælges masser af sjovt design og eksotiske kunstgenstande. Danske julekager og gløgg tilbydes ved siden af mere eksotiske smagsoplevelser. Der var også live musik og anden underholdning. Der var ingen af os der gik med tomme hænder derfra. Vi købte julegaver og noget til os selv.

Turen på Christiania foregik i selskab med Lone Vendelhaven Hun fortalte os om Christianias selvstyre, hverdagsliv, viste os Kvindesmedien og andre seværdigheder, som bidrog til at udvide vores forestilling om Christiania.

Bagefter spiste vi en hyggelig middag hos “Grønsagen”. Stedet fungerer både som grønthandler og spisested. Vi fik andesteg med råkost, dvs. en traditionel julemad med et moderne touch.

Efter en både sjov og meningsfuld tur på Christiania gik vi i byen, hvor vi oplevede julestemningen, og samledes på en helt almindelig dansk café ved Kongens Nytorv. Her så vi sammen VM-semifinale i kvndehåndbold mellem Danmark og Frankrig.

Vores tur endte ved Nørreport station med gløgg og julekager.

VKID har fået bevilliget et lille beløb fra Københavns kommune til at afholde arrangementet – og det blev en dejlig tur med masser af forskellig dansk kultur og jul.

Vi ønsker alle en glædelig Jul og et godt nytår!

1 kommentar

  1. С огромным удовольствием присоединилась бы к вашей компании. Я обожаю Рождество! Рождество – это праздник, который дарит людям надежду. А творческие посиделки с приятными людьми у камина, это просто моя мечта!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *