6 Comments

 1. А какие книги читаете?
  Интересно, а Ганс Христиан Андерсен в Дании все еще сказочник №1?
  У нас. в Казахстане. он и сейчас один из самых востребованных писателей.

 2. Author

  Да, Андерсен по-прежнему любим и читаем в Дании. Ну а мы в своем читательском клубе больше читаем книги о современной Дании. Чтобы лучше понять окружающую действительность и войти в датское общество. Как говорится, книги- учебник жизни.

 3. Jeg ville være glad, hvis I ville oversætte teksterne til dansk, så man kan følge med hilsen Bente

 4. Kære Bente! Det var spørgsmål fra Kazakhstan og pigen kan ikke spørge på dansk. Vi vil gerne have flere frivillige, som kan hjælpe os med at oversætte alt på dansk.

 5. Jeg vil foreslå, at læseklubben læser poesi til næste møde. Digte kan være svært tilgængelige, men Henrik Nordbrandt skriver på en meget lige til måde. Lyrik er en helt særlig udtryksform og kan åbne for meget spændende diskussioner.

  Derfor foreslår jeg digtsamlingen “Vi danskere” af Henrik Nordbrandt (Digte som med ironiske vendinger og sarkasme beskriver mange aspekter af begrebet “danskhed”) Denne digtsamling illustrerer den helt særligt danske ironi. Samtidig giver den en indfødt og etnisk danskers forskellige bud på konceptet “danskhed”. Der er meget humør samt stof til eftertanke i digtene.

  1. Kære Jennie. Jeg synes det er en rigtig god ide med at læse poesi. Jeg vil gerne foreslå til vores næste møde den 27. januar at vi tager digtsamlingen “Vi danskere” af Henrik Nordbrandt næste gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *