Vi vil lære at kæmpe mod stress

Vi har desværre oplevet at flere og flere medlemmer af vores forening har måttet melde sig syg med stress og det vil vi gerne gøre noget ved. Sammen med at vi har dannet samtalegruppen, støtter vi nu et nyt initiativ for vores medlemmer, der har til formål at forebygge stress og depression. Natalie Hugason holder gratis for medlemmer af Verdens kvinder i Danmark” et kursus”5 Tibetaner”, som er en meditation og indeholder stressforebyggende øvelser.

Programmet – “5 Tibetaner”, er en meditation og en måde at håndtere stress på

2.oktober kl.17.00 1 lektion – præsentation af energi gymnastik “5 Tibetaner” – 45 minutter. Hvad er meditation, typer af meditationer. Bevægelse som aktiv meditation – 15 minutter;

16.oktober kl.17.00 2 lektion – træning af 5 tibetanere 45 min, Breath – grundlaget for fundamenterne – som aktiv meditation. Hvordan man ånder ordentligt for at undgå stress – 15 minutter:

23.oktober kl.17.00 3 lektion – Træning af 5 Tibetaner 45 min. Selvmassage af biologisk aktive punkter. Koncentration på pulsen – passiv meditation – 15 minutter:

30.oktober kl.17.00 4 lektion – Træning af 5 tibetanere 45 min. Et andet tibetansk energisk gymnastik (udført så snart som vågen i sengen) 15 min:

6. november kl.17.00 5 lektion – SpinFly den mest feminine praksis-meditation.

Kontakt: kontakt@verdenskvinder.dk

2 kommentarer

  1. Mange tak for omsorg for medlemmerne af klubben.meget interessant begivenhed,
    men jeg har en skole, jeg kan ikke besøge alle dage

  2. Author

    Ja, det er ærgerligt at du har skole i disse tidspunkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *