Du kan blive medlem af Verdens Kvinder i Danmark, hvis du deler organisationens formål og mål som de er beskrevet i vedtægterne. Du bliver medlem ved at skrive til bestyrelsen, at du gerne vil være medlem (på mail: kontakt@verdenskvinder.dk), og indbetale det årlige kontingent på kr. 150,- til foreningens bankkonto (Bank Fælleskassen Reg. 8411 Kontonr: 409 82 20).

Hvorfor og hvordan man kan blive medlem af Verdens kvinder i Danmark.

Vi er en kvindeorganisation i Danmark, som går ind for ligestilling og kæmper for kvinders rettigheder.

Man kan vælge at være medlem af Verdens kvinder i Danmark fordi:

 • Man vil støtte foreningens formål til at øge ligestilling og skabe et positivt billede af indvandrerkvinder
 • Man vil hjælpe sig selv og andre med at overkomme de udfordringer indvandrere møder i hverdagslivet

Der er mange måder at være medlem af vores forening på. Alle har sine egne ressourcer, og mulighed for at bidrage:

 • Det er muligt at være medlem ved bare at betale det årlige kontingent på 100 kroner for at støtte foreningens arbejde
 • Du kan aktivt deltage i foreningens aktiviteter, kampagner og debatter – også på nettet
 • Du kan selv komme med forslag og tage initiativ til at udarbejde og gennemføre store og små projekter, som gør en forskel.

Som betalende medlem i Verdens kvinder i Danmark, kan du deltage i foreningens aktiviteter. Vi mødes jævnligt og er altid åbne for nye medlemmer. Vi har en læseklub og to motionsgrupper: Dans dig Glad med VKiD og Pilates. Du kan være en aktiv del af vores store netværk, som hjælper medlemmer i mange situationer. Vi har også brug for bidrag til vores faste aktiviteter, som fx Den dygtige mandag.

For medlemmer er der også en række andre medlemsfordele. F.eks. vil vores arrangementer enten være gratis, eller væsentligt nedsatte. Vi har medlemmer i alle dele af Danmark, og derfor kommunikerer vi dagligt i vore Facebookgruppe, som er åben for alle medlemmer af foreningen.

Har du ydelige spørgsmål om, hvordan du kan blive en del af Verdens kvinder i Danmark, er du altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@verdenskvinder.dk


Har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv gerne nedenfor eller på mail.


  [recaptcha]

  16 kommentarer

  1. Kan ikke læse på russisk.

  2. Author

   Kære Peter! Nu kommer informationen på dansk.

  3. Jeg har dd. såt 100. kr på Fælleskassen: registreringsnummer 8411, kontonummer 409 82 20).
   Jeg glæder mig til at his på jer alle sammen.
   Godt nyt år
   MVH
   Kosna Savage

  4. Author

   Kære Kosna.

   Velkommen til foreningen. Vi er glæd for at du vil gerne være vores medlem. Du kan læse om vores nye aktiviteter på hjemmesiden i Kalender og du vil også få alle annonce på mail.
   Jeg håber at du har haft en god Jul. Godt nytår.

   Mkh Alma, forkvinde

  5. Hej,

   I would love to join your association but, unfortunately, I do not speak danish yet. Is it a problem? Is it possible to have your articles and projects description in english too?

   Mange tak

   Mathilde

  6. Author

   Dear Mathilde,

   We would very much like to have you as our member. Unfortunately the informations on our activities and events is not in English yet, as we do only have a few English speaking members, and we have not had the ressources to translate it.

   Yours sincerely

   Alma

  7. Hej

   Jeg har været prøve medlem i en måned og synes det er spændende ting I laver i foreningen som jeg godt vil være en del af, derfor har jeg i dag indsat 100 kr for at blive medlem.

   MvH

   Rihana Shaheen

  8. Author

   Velkommen til foreningen. Vi skal holde to aktiviteter snart. Alle oplysninger om det kan du få på mail. Mvh Alma

  9. Hej

   Jeg synes det er en spænder foreninger der kan bidrage masser oplysninger i forskelige område, derfor vil jeg tilmelde mig og indsat 100 kr. for at blive medlem.

   Vh
   Frandina Olivo

  10. Author

   Kære Frandina.

   Tak for din interesse og tillid, som betyder meget for vores forening. Vi vil sende invitationen til dig til vores Facebooks gruppe, hvor du kan få oversigt om alle vores aktiviteter og projekter, kan komminikere direkte med medlemmer af foreningen, kommer med forslag osv.
   Mvh Alma Bekturganova, adm. i foreningen

  11. Jeg vil gerne tilmeld mig.

  12. Author

   Kære Lyubov.

   Tak for din interesser og engagement. Vi har sendt mail til dig. Mh Alma

  13. Jeg vil gerne blive medlem, kan man betale med mobil pay?
   Vh, Carolina

  14. Author

   Kære Carolina.

   Tak for din interesser. Vi er glad for at have dig som vores nye medlem. Man kan desværre ikke betale med mobil pay. Du kan betale 100 kroner til foreningens bankkonto (Fælleskassen: registreringsnummer 8411, kontonummer 409 82 20).
   Mh Alma

  15. Hej! Jeg vil meget gerne blive en medlem af Verdens kvinder i Danmark og tilmelde mig.
   Med venlig hilsen

   Dina K.Nielsen

  16. Author

   Kære Dina.
   Vi har modtaget din anmodning til “Verdens Kvinder i Danmark”. Vi er glade for din interesse. Du skal indbetale det årlige kontingent på kr. 100,- til foreningens bankkonto (Fælleskassen: registreringsnummer 8411, kontonummer 409 82 20). Derefter kan du straks deltage i foreningens aktiviteter:Læseklubben, dansemotion, udflugter, Den dygtige mandag. Disse er bare et lille udpluk af de mange frivillige aktiviteter, der foregår i foreningen Verdens kvinder i Danmark. Vi har også forventning om, at man som medlem giver en hånd med i de aktiviteter som vi arrangerer for ældre og andre grupper eller kommer med forslag til nye aktiviteter eller projekter.

  Comments are closed.