Julestøttefest

For at støtte HIV smittede børn i Osh (Kirgisistan) har vi arrangeret julestøttebazar d.1.december. Medlemmer af foreningen kom med tøj og andre ting (legetøj, julepynt osv. ), som stadigvæk har værdi og som man ikke selv vil/kan bruge. Vi solgte det for 20 og 30 kroner. Vores bazar fik succes: så sendte vi i alt 1820 kroner til Osh. Pengene skal bruges til nytårsgaver til børn, som er blevet hiv-smittet på hospitalet, da de blev født. Tøjbazaren sluttede med et modeshow med det nyindkøbte tøj. Det var sjovt og gav en god stemning. Til sidst hyggede vi os med gløgg og julekage. Alle, som deltog i vores jullestøttebazar, har fået en stor fornøjelse. Vi grinede, vi snakkede, vi reklamerede vores tøj, vi købte, vi præsenterede vores køb osv. osv. Deltagerne siger mange tak til alle for dagens hygge til et godt formål!

3 kommentarer

 1. Jeg vil gerne give lidt ting til julearrangementet den 28. november 2020 i griffentfeldtsgade 44.
  Hvilket klokkeslet????

 2. Author

  Hej Lydia.
  Vi har send mail til dig.
  Mh VKiD

 3. Kære jer alle,
  Det kan blive spændende med vores julebazar. Det kan være en rigtig dejlig dag, der giver så meget mening for os i den speciel tid.
  Jeg vil gerne donere en kasse fiskesovs, 12 stk. der bliver lavet i Danmark. Den fiskesovs er en vigtig ingrediens til vietnamesiske måltider, især til vores yngling, forårsruller. Dem lavede jeg til vores forenings julefrokost en gang.
  Jeg håber at I godt kan lide den og tager en med hjem.
  Det er 150ml. Koster 30 kr
  God julebazar!
  Mvh. Phuong

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *