Vejledning til det danske arbejdsmarked

Vi inviterer alle interesserede til en præsentation af vores brochure ”Vejledning til det danske arbejdsmarked”. I brochuren har vi samlet 12 succeshistorier om hvordan veluddannede indvandrere fra de tidligere sovjetiske republikker har fået job på det danske arbejdsmarked. Jobs, som passer til deres ressourcer, deres kvalifikationer og deres ønsker.
Brochurens fortællere deler deres tips om, hvordan man opfører sig til jobsamtalen og hvad man kan gøre for at gøre indtryk på arbejdsgiveren, hvordan man skriver en ansøgning ved at fremhæve sine stærke sider og nedtone sine svagheder, hvordan man indgår i relevante netværk i et nyt land, hvorfor man er nødt til at tage ulønnet praktik og hvordan man finder en relevant praktikplads, hvad job med løntilskud er for noget, og hvilke fordele det kan give.
Brochuren er målrettet nytilkomne indvandrere og har formål til at hjælpe dem med at komme hurtigt ind på det danske arbejdsmarked.
Præsentationen holdes d.30.maj kl.17.00-19.00 i Russisk Center for videnskab og kultur i Danmark.
Foreningen ”Verdens kvinder i Danmark” takker vores søstre fra Zonta, som støtter os økonomisk med brochuren. Læs brochuren her (kun på russisk).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *