Uforglemmelig ferie

Vores samarbejdspartner fra Kirgisistan har nu skrevet til os og fortalt, hvordan de har brugt de kroner, som vi har samlet til hiv-smittede børn i Osh:

På tærsklen til det nye år besøgte 15 HIV-positive børn Børnenes underholdningscenter “Illusion”, som for nylig blev åbnet i byen Osh. “Illusion” er den eneste af sin slags i regionen, hvor der er et stort udvalg af rekreative attraktioner for små børn og teenagere.
Hele dagen kunne børnene prøve forskellige rutsjebaner, besejre en vulkan, hoppe på trampoliner, spille klaver, bygge en fæstning og nyde forskellige forlystelser. Foruden dette hav af nye indtryk havde alle børnene det sjovt sammen. Børnene er meget tilfredse med denne oplevelse, fordi de kender hinanden og har opretholdt deres relation siden deres tidlige barndom. Børnene og deres forældre indrømmede, at de aldrig havde set sådanne forlystelsescentre før og de kunne endda ikke forestille sig, at de kunne have det så sjovt. Forældre indrømmede også, at de ikke selv kunne lade deres børn besøge et sådant center, da billetpris af 450 som ($ 6,4) er for dyrt for dem. Efter tre timers underholdning blev der arrangeret frokost på Dolce Vita cafe, som ligger ved siden af “Illusion”. Derudover blev hvert barn givet en hamburger og chokolade. Efter frokost blev børn fotograferet i forskellige fotozoner i centrum som forældrene rapporterer, deler børnene stadig billeder og deres indtryk med hinanden.
Ferien blev organiseret den 27. december, men ikke alle inviterede børn var i stand til at komme på grund af influenza.  Vi inviterer dem til lignende arrangementer i løbet af skoleferier i foråret.
Personalet i “Info-Center Rainbow”, hiv-positive børn og deres forældre udtrykker deres taknemmelighed til medlemmerne af Verdens kvinder i Danmark og stor tak for den uvurderlige nytårsgave og den konstante omsorg for børnene”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.