Nytårs fest Nawrus for ældre fra Nørrebro

Det var det første af de arrangementer, der er målrettet ældre mennesker, som foreningen har planlagt skal finde sted i løbet af året. Vi har fejret Naurus sammen med besøgende på Sankt Josef aktivitetscentret. Vi i foreningen har indtryk af at alle deltagerne til vores Naurusfest nød aktiviteten. Man kan se på billederne, at festen vakte stor interesse hos både etniske danskere og de etniske minoriteter.
Det var en stor fornøjelse for vores frivillige at præsentere Naurus (nytårs) folketraditioner fra Aserbajdsjan, Kazakhstan og Usbekistan. Vi følte os på vores rette hylde ved at fortælle om vores hjemlande og gav hermed de ældre mennesker nye kulturelle oplevelser og glæder, som de måske ikke ellers ville få på grund af deres alder og fysiske begrænsninger.
Der er store debatter om, hvordan man kan inddrage indvandrere i frivillige arbejde. Det er frugtbart at anvende deres viden, deres ressourcer og sætte pris på deres interesser og ønsker. Med vores kulturformidlingsprojekter har vi med fordel inddraget flere og flere nye medlemmer i den frivillige indsats.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *