Nyt år- nye muligheder

Verdens kvinder i Danmark blev inviteret til at deltage i et internationalt projekt, der skal undersøge og styrke kvinder i små virksomheder. Primært i den kreative branche. Projektet hedder Soft Power: Støtte til kvindeligt iværksætter og køres med støtte fra Nordisk Ministerråd og Nordisk Råd. I den forbindelse har vores forkvinde deltaget i det første arbejdsmøde i Sankt Petersborg, hvor partnerne drøftede projektplanen.
Et studiebesøg i Danmark er planlagt til maj 2020. Vores opgave er at finde eksperter, der kan belyse situationen for kvinders iværksætteri og arrangere besøg i eksisterende virksomheder ledet af kvinder. Medlemmer af vores organisation kan deltage i studieture til Skt. Petersborg og Savonlinna (Finland).
Det er ikke første gang, vi har modtaget en invitation til at deltage i sådanne internationale projekter: Vi har gennem de 15 år af vores eksistens været i stand til at skabe stærke kontakter med mange kvindenetværk, organisationer og aktiviteter. Vi håber igen at kunne give et værdigt bidrag til udviklingen af kvinders samarbejde på internationalt niveau.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.