Michelle Obama i København

Verdens kvinder i Danmark fik en fantastisk mulighed for at høre Michelle Obama i Royal Arena. Hver af os kom med sine forventninger og forestillinger, men vi var alle enige om én ting: Michelle Obama er en af de mest ikoniske og spændende kvinder i vores tid, et forbillede for mange mennesker i hele verden, og med hendes energi og gåpåmod, er hun med til at gøre en kæmpestor forskel for piger og kvinder.
Efter mødet var vores meninger delte, hvilket er helt naturligt for en forening, der i sine rækker forener kvinder fra hele verden med vidt forskellige anskuelser og livserfaringer. Nogle mener, at hendes hovedpointe om, at man ikke nødvendigvis skal have en plan og penge for at komme langt i livet, at vi skal være der for vores børn og være venlige over for hinanden, er vigtig og i sig selv tilstrækkelig. Andre ville gerne have hørt nogle flere store budskaber om politik, om kvindekamp og om ligestilling.
Det vigtigste, som vi alle tog med os fra arrangementet: det var en mulighed for sammen at opleve en kvinde af denne kaliber, udveksle indtryk og lade os berige og gensidigt berige hinanden. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.