Mentorprojekt

Vi vil gerne fortælle mere præcist, hvad vores mentorprojekt handler om. Verdens kvinder i Danmarks mentorprojekt startede i 2010 i samarbejde med foreningen Nydansker. Denne organisation har rekrutteret mentorer inden for en række virksomheder, for ledige medlemmer af fores forening. Mentorerne har afsat et par timer om måneden for at hjælpe deres mentee. De gør det i arbejdstiden, som Corporate Volunteering  og får løn for det. Deres opgaver er at hjælpe nykomne til Danmark med at finde uddannelse, praktik eller job. De hjælper ikke med karriererådgivning!

Projektet kører 6 måneder og bagefter vil det blive vurderet og eventuelt fortsat. Vi har allerede en liste over mentee, deres CV’er og profiler og der arbejdes på at lave match. På nuværende tidspunkt kan vi derfor desværre ikke invitere nye medlemmer ind i projektet.

Vi gør det på frivillig basis, projektkoordinator fra vores side er Karlygash Andersen, som man kan stille spørgsmål til. I foreningen Nydansker er der en medarbejder der styrer projektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *