Mangfoldighedsfest “Smag Verden”

Vores forening har traditionelt deltaget i Mangfoldighedsfest “Smag Verden”. Vores mål med deltagelsen er at synliggøre foreningen, at samle penge til børn i Osh i Kirgistan, som er blevet hiv-smittet – og selvfølgelig hygge os i fællesskabet.

Det var en fantastisk dag for holdet og for bestyrelsen. Det er spændende at deltage og giver foreningen ekstra motivation, så vi kan gennemføre nye ting.  Det giver os muligheder for at bygge det op, som vi gerne vil. Vi har større planer for næste sæson og vi ser vores deltagelse i mangfoldighedsfest som en god start for at realisere dem.

For at fortælle om foreningens formål, aktiviteter og ressourcer har vi udarbejdet en præsentation, som vi først brugt på dagen og som man kan se her. Alle medlemmer af foreningen har nu mulighed for at udføre præsentation til arrangementer, hvor de kan mødes med eventuelt nye medlemmer eller sponsore. Her i vores forening Verdens Kvinder i Danmark har vi tilbud til kvinder der lige er ankommet til Danmark. Vi kan også bidrage aktivt for at fremme den lokale fastholdelse af newcomers og deres familier.

Kæmpe stor tak til alle dem som har bidraget med souvenir. I foreningen har vi en god tradition for at komme tilbage efter sommerferier med souvenir, som fortæller om vores kultur. Vi sælger disse souvenirer på festen med det mål at alt, hvad vi indsamler fra salget, skulle bruges til julegaver til børn, som er blevet hiv-smittet på hospitalet i Osh. Vi har samlet næsten 1500 kr. og vi forsætter at indsamle til december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *