Læseklubbens møde

På vores sidste møde i læseklubben mødtes vi med forfatter Dorrit Willumsen. Vi delte med hende de dybe følelser og filosofiske tanker, som vi fik da vi læste hendes novelle ”Intelligente Fødder”. Det er rigtig vildt at diskutere med forfatteren selv og udtrykke sig på et fremmed sprog: men vi har prøvet.  Det var dejligt at opdage at vi har så mange ting til fælles, selv om vi er vokset op i forskellige lande. Vi har forskellige modersmål, vi tilhører til forskellige generationer, men den vigtigste værdi er, at man beskæftiger sig med litteratur for at få fælles oplevelser og dybere indsigt i sig selv.

Læseklubbens medlemmer har besluttet at læse en novelle af danske klassiske forfatter Karen Blixen til næste møde. Vi har valgt novellen, Babettes gæstebud, som er en underfundig historie om den flygtningen Babette, der kommer fra Frankrig til et lille sogn i Norge.

Vi har tænkt os at det kan være en rigtig god forberedelse til en udflugt sammen.  Vi planlægger at besøge Karen Blixen museet på Rungsted Kyst i foråret: Vores mænd kan godt finde kogebøgerne frem.

Vores næste møde holdes søndag d.14. april kl.14.00-16.00.

Nærmere oplysninger om stedet følger. Alle, der er interesseret i at deltage i læseklubben, er velkomne. Send bare en mail til kontakt@verdenskvinder.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *