Læseklubbens møde

I første del af 2014 mødtes vi to gange i vores læseklub. På en søndag i marts afholdt vi vores sædvanlige læseklubsmøde hos Elena Talalueva i „Galleriet“. Bogen, vi talte om den gang, hedder „Jeg ville ønske, der var én, der ventede på mig et eller andet sted…“ og er skrevet af den franske forfatterinde Anna Gavalda. I maj måned holdt vi vores møde hos Alzbetha Larsen. Vi har læst en bog ” Do danska” af den unge forfatter, Jonas Suchanek. Hans bog handler om en drengs oplevelser efter immigration fra Prag til Danmark. Selve forfatteren har glædet os med sin tilstedeværelse. Vi regner med at mødes med ham igen. Jonas har delt sine planer med os: Han er i gang med at skrive en ny bog, som uden tvivl også vil være interessant for os.

Vi arrangerer læseklubsmøder på skift hos vores medlemmer. Det er efter vores mening en god vej til at lære hinanden bedre at kende. Man kan læse referaterne fra møderne på vores Facebook gruppe og se annoncerne for de næste møder og de noveller, som vi planlægger at diskutere, på hjemmesiden. Alle, der er interesserede i at deltage, har mulighed for det.

Vores læseklub holder sommerferie. Næste læsesæson begynder igen søndag d.7. september. Vi har aftalt at læse en “Himmerlandshistorie” af Johannes V. Jensen: ” Den stille Mogens”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *