”Kunst! Kemi! Kærlighed!”

I søndags d. 16.februar blev medlemmer af foreningen Verdens kvinder i Danmark inviteret til Galleri ARTKEMI for at se udstillingen ”Kunst! Kemi! Kærlighed!” Her kunne vi se værker af tre kvindelige kunstnere med forskellige rødder: Louise Thomine fra Danmark, Helen Kholin fra Rusland og Dana Moldakhmetova fra Kasakhstan.

Galleriet ARTKEMI er et nyt galleri i centrum af København, som blev åbnet af Elena Talalueva. Elena er medlem af vores forening. Hun skriv i sin invitation til os: En stor tak til foreningen og især Elena Kabachenko. Det var på foreningens kursus om økonomi, som Elena har arrangeret, hvor jeg blev inspireret til at starte min egen virksomhed. Hun har fortalt om banko-konti, hvilket jeg aldrig har hørt om før, og som jeg har brugt til at finansiere galleriet.

På vores besøg på galleriet har vi set kunst, men vi har også fået mulighed for at hygge os og lære hinanden bedre at kende. Vi har også talt om hvordan vi kan bidrage til galleriets udvikling og hvordan vi kan bruge stedet til at synliggøre de kulturer, som vores medlemmer fra forskellige lande tilhører. Galleriet er efter vores mening et godt sted, hvor man kan opleve kunsten i flere formater i form af workshops, undervisninger, publikationer og udstillinger. Også her kan udstilles kunst, som forventes at kunne bidrage til kunst – og samfundsdebatten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *