Kalender 2019 Min danske veninde

Foreningen Verdens kvinder i Danmark ønsker at punktere myten om, at danskerne er indelukkede og at det er vanskeligt at knytte venskaber med dem. Så derfor har vi udarbejdet en kalender, hvor vi præsenterer 12 venindepar som tilsammen tegner et bredt billede af verden – Danske kvinder, der har veninder fra Vietnam til Ghana, fra Tyrkiet til Marokko. Hvert foto er en fortælling om venskabelige relationer, som forhåbentligt vil inspirere alle andre til også at være aktiv og skabe kontakt til ny veninde. Vi håber at de 12 eksempler, vil føre til nye møder med etniske danskere og bidrage aktivt til nye venskabsrelationer.

Tak til alle de kvinder, som har deltaget i projektet for et åbent og imødekommende Danmark, der sætter mangfoldighed i centrum. Tak til vores sponsorer FIU-ligestilling og Nørrebro lokaludvalg. Og specielt tak til vores frivillige fotografer Daniel Tuladhar og Claudia Adeath, vores grafikker Lena Axelsen samt tekstforfatter Hanne Stevnsborg.

Vi er nu i gang med at sende vores kalender ud til de organisationer, projekter, institutioner, der arbejder med integration, som en julegave. Vi sender også vores julekalender til Christiansborg til integrations ordførerne fra alle partier samt udlændinge- og integrationsministeren.

Alle interesserede kan desuden printe vores kalender  her fra vores hjemmeside.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.