Inspirationsworkshop om Grænseforeningens arbejde

”Verdens kvinder i Danmark” ønsker at skabe platforme, hvorfra vi kan formidle budskabet om at en flerkulturel baggrund er en ressource for det danske samfund. Det samme gør Grænseforeningen, og derfor har Grænseforeningen inviteret os til et dialogmøde.

Maya Bram Sommer, der er projektleder i kulturmødeambassdørprojektet, har inviteret os til en inspirationsworkshop om Grænseforeningens arbejde – med udgangspunkt i at se på, hvordan de kan støtte os i vores arbejde.

Kulturmødeambassadørerne er et korps på 30 unge med flerkulturel/sproglig baggrund, som tager ud og holder dialogmøder rundt om i landet. Her sætter Grænseforeningen fokus på at fordelene ved at have kendskab til flere sprog og kulturer, samt på at danskerne findes i mange modeller. Projektet er støttet af Integrationsministeriet og forankret i Grænseforeningen. Der er mange ambassadører fra f.eks. det danske mindretal i Tyskland.

Når vi mødes med Grænseforeningens kulturmødeambassadører, vil de lægge ud med at vise os i praksis, hvordan et dialogmøde med dem kan fungere. I sidste del af arrangementet vil de så gå i dialog med os om, hvordan vi evt. ville kunne udvide vores arbejde ved at sætte fokus på, at vi er en ressource og kan bidrage til det danske samfund og arbejdsmarked, også med andre ting end det som etniske danskere kan.

Workshoppen holdes d. 17. august kl. 17.00 – 20.00 hos Grænseforeningen.

2 kommentarer

  1. Хорошая идея обмена опытом, но мне кажется не хватает обмена между странами. Многие женщины в Казахстане могли принять в свои семьи женщин из Дании. Такое общение дало бы началу новым встречам. Национальная культура казахов многогранна и не многие о ней слышали. Мне кажется это хорошая возможность узнать друг о друге.

  2. Author

    Дорогая Ляззат, на наш взгляд очень продуктивная идея. Она особенно интересна тем, что Казахстан- многонациональное государство. Надо думать над совместным проектом и над тем, где искать деньги под него.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *