Hvordan bliver etniskeminoritets kvindeforeninger synlige?

Vores forening tager initiativ til at arrangere et erfaringsudviklingsmøde for repræsentanter fra etniske minoritetskvindeforeninger. Vi foreslår, at vi drøfter, hvordan vi kan bedst fortælle omverdenen om vore foreninger? Hvilke midler og metoder er mest egnede og virker mest effektivt? Hvad kan vi lære af hinanden?

Vi indbyder til et dialogmøde, hvor alle tilstedeværende kan fortælle om deres erfaringer og høre andres historier – succesfulde eller bare lærerige. I kan høre f.eks. om, hvilke udfordringer Anaam Jaber Aljadri fra Interkulturelt Kvinderåd og Huda Al-Kazwine fra Silk Road kultur har mødt i deres forsøgt på at præsentere foreninger og foreningernes aktiviteter. Ayan Mouhoumed og Manna Mohamoud fra Ethniqa Magazine vil også bidrage til en fælles snak med deres bud.
På mødet vil Verdens Kvinder i Danmark vise et nyt videoklip, der benytter sand animation som et eksempel på, hvordan man kan præsentere foreningen. I kan også møde skaberen af videoklippet og udveksle kontaktinformationer med hende.
Mødet afsluttes med et oplæg fra søstrene Ozcetin, nytilkomne fra Tyrkiet, der har åbnet deres eget designstudie med navnet Hamide. De fortæller om det særlige ved minimalistisk, skandinavisk design, der gør hvert produkt unikt.

Mødet holdes d.9.maj kl.17.00-19.00 i VerdensKulturCentret lokale 303.
Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Send besked på mail kontakt@verdenskvinder.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *