Foreningsmøde d.22.februar 2011

Det er mere 5 år siden at foreningen ”Verdens kvinder i Danmark” blev dannet. Det forløber udmærket. Vi har arrangeret udstillinger, temamøder, debatter og meget mere. Vi har oparbejdet stor erfaring og vi bør overveje og reflektere over, hvordan vi kan gøre bruge vores erfaringer nyttigt, og dermed komme videre. Foreningens forkvinde Karlygash Amandosova inviterer derfor alle nye russisktalende medlemmer til en brainstorm, hvor vi vil drøfte og videreudvikle et fælles program for aktiviteter i 2011.

Brainstorming omkring foreningens fremtid holdes i VerdensKulturCentret på Nørre Allé 7 d. 22.februar kl.17.00-19.00  lok.204

Mødet foregår på russisk, da mødet er målrettet de nye russisktalende medlemmer, hvor flere af dem lige er kommet til Danmark og derfor endnu har sprogproblemer.

1 kommentar

  1. Jeg er meget glad for at vi har fået ny medlemmer, som er meget aktive og kommer selv med forslag hvordan vores forening skal udvikler sig. Det snakker vi om den 22. februar. Jeg spår an god fremtid for os. Godt med nye hjemmeside. Vi må være opdateret hele tiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *