En god mand for en udenlandsk kone?

På vores event i Civiltinget på Folkemødet 2019, hvor vi har drøftet blandede ægtepars situation, vi har stillet tre spørgsmål til vores hovedpersoner. De var tre mænd, som alle har giftet sig med en udlændinge. Efter at de har fortalt deres kærlighedshistorie har vi spurgt Gorm Anker GunnarsenJan Andersen og Regnar Albæk Kristensen om
-Har I mødt nogle besværligheder i forhold til at I har giftet jer med en udenlandsk kvinde? Og har det nogen betydning for jeres familieliv og jeres samvær at hun er udlænding?
-Hvad havde jeres koner særligt behov for i den første tid efter de kom hertil? Og følte I at I kunne give det til dem? Hvordan ville I vurdere jeres egen deltagelse i jeres koners tilpasning her i Danmark?
– Hvilke råd ville I give videre til andre mænd, som forelsker sig i en udenlandsk kvinde? Hvad kan en mand gøre for at hans kone kan føle sig lykkelig i det nye land, hun er kommet til?

Vi var heldig at vores interview blev optaget af Bornholms radio og man kan høre svarene. Vi sætter et link til udsendelsen så snart, som vi får den.

#fmdk

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.