Dansens dag 2013

Dansens Dag fejres i hele Danmark. Vores forening har taget initiativ til at arrangere danseundervisning for begyndere  til Dansedagene 2013 i VerdensKulturCentret. Ideen er at møde op med et familiemedlem f.eks. mand, kone, kæreste, søn, datter, far, mor for at lære at danse sammen. Det er en god mulighed for at få motion og nye oplevelser, men også for at hygge sammen og at lære at kende andre medlemmer i vores forening.
Foreningen har valgt at undervise i Charleston – Swingdans. Swingdansene fra 1920’ernes USA er blevet populære igen, og det er der en rigtig god grund til: De er sjove at danse og nemme at lære.
Vi har også fået fat i en af de mest erfarne og entusiastiske instruktører: Malene Begtrup Andersen og Kuno Rasmussen Harsbo.

Lørdag den 27. april kl. 13.00-16.30 har du mulighed for at tage en partner under armen og få en skøn og anderledes oplevelse sammen. Vores dygtige danseinsturktører vil kort fortælle om swingdansens historie og så er det ellers jer der skal varme op under dansegulvet.

Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig og din partner ved at skrive til: familiedans@gmail.com

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *