Danmark set med sydamerikanske øjne

Ruben Palma ”Fra lufthavn til lufthavn – og andre indvandrerfortællinger”

D.4. marts kl.14.00 -16.00

I vores læseklub har vi for første gang valgt at diskutere et værk, der beskriver mødet med Danmark set med sydamerikanske øjne. Hidtil har vi læst og diskuteret værker, hvor Danmark bliver set af tilflyttere fra arabiske lande eller Østeuropa. Det er interessant for os, om der er forskel på integrationen i er nyt samfund for personer fra forskellige kontinenter og etniske grupper, og i givet fald hvilken forskel. Hvordan finder man sig selv og bliver lykkelig i nye omgivelser og bland nye mennesker? Og er det overhovedet muligt?
Ruben Palma er en af de få indvandrere, der skriver på dansk. Fra hans samling ”Fra lufthavn til lufthavn – og andre indvandrerfortællinger” har vi udvalgt to noveller til læsning og diskussion. Det er ”Carlos og Carlotte” og ”Adam og Shaba”. Enhver, der bare er begyndt at lære dansk, vil være i stand til at læse disse to korte noveller og deltage aktivt i læseklubbens møde. Samlingen kan bestilles på biblioteket, eller man kan skrive til vores koordinator Tatjana Loetzke, og få hende til at sende novellerne som indscannede tekster.
Oplysninger om hvor klubbens møde afholdes vil blive fastlagt senere og sendt særskilt til alle, der ønsker at deltage i klubbens arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *