Besøg på modersmål

Besøg på modersmål

I dag har vi officielt startet projektet Besøg på modersmål, som foreningen Verdens kvinder i Danmark har fået støtte til. Vi vil nedbringe ensomhed hos ældre indvandrere ved at besøge dem og kommunikere på deres modersmål. Vores frivillige har en helt bestemt fordel, som kan hjælpe dem med at skabe kontakt, nemlig sproget og den fælles kulturelle og følelsesmæssige reference.
Det er også bestemt et stort ansvar at træde ind i et andet menneskes tilværelse og blive en del af den. Men vi håber at vores livserfaring og store ønske om at bringe afveksling ind i vores landmænds liv vil hjælpe os med at lykkes. Vi vil være taknemmelige for enhver tænkelig hjælp fra andre organisationer, som Røde KorsÆldre SagenSMP – Samvirkende Menighedsplejer, der har erfaring på dette område, og vi samarbejder selvfølgeligt meget gerne med dem.
Vi har indtil videre sammensat tre par, og to mere er undervejs. De første skridt er taget, men vi er fortsat på udkig efter dem, der har brug for vores tilbud om at få en besøgsven på deres modersmål, og tager meget gerne mod kontakter fra vores venner og mulige samarbejdspartnere.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.