Åbent hus

Verdens kvinder i Danmark og KulturMix har inviteret alle interesserede til Åbent hus i VerdensKulturCentret, hvor de har fortalt om deres nye gratis kurser og har samlet forslag til efterårets sæson.

Et af dagens resultater er, at kurset Danske Traditioner, som holdes i VerdensKulturCentret d. 6., 13. og 20. marts har fået sine første tilmeldinger. Det kunne næsten heller ikke være anderledes, når de fremmødte ved arrangementet havde lejlighed til at svare på quizzen ”Hvor meget ved du om danske traditioner og folketro?” og fik øjnene op for, hvor lidt de i virkeligheden ved om dette interessante emne. Vores underviser, Charlotte S.H. Jensen er nok landets førende specialist i emnet, og hendes kurser bliver altid modtaget med begejstring. Uanset om du er flyttet til landet eller har dine rødder her, så kan du få stor fornøjelse af kurset.

Selvom ingen kunne svare rigtigt på alle 10 spørgsmål, var der dog enkelte, der skilte sig ud, og vinder, med 9 rigtige blev Finn Brunberg. Han fik ved afslutningen overrakt den velfortjente førstepræmie i form af den nyeste udgave af Frøken Jensens Kogebog, der udkom første gang i 1901.
Valget af en kogebog som præmie var ikke en tilfældighed. Ofte er mad den bedste måde at nå ind til et andet menneske. Derfor indtager kurser i forskellige landes og folkeslags madlavning også en central rolle i skolens program. På dagens Åbent Hus var det muligt at smage på hummus og taboule fra det arabiske køkken og på russiske pirozhki med fyld af kål og vinegret.
Hvis du vil vide mere om kurserne og KulturMix, der er stiftet af Verdens kvinder i Danmark for at udbrede kendskabet til forskellige landes og nationaliteters kultur og traditioner, så følg med på skolens facebookside og abonner på skolens nyhedsbrev – du kan tilmelde dig både nyhedsbrevet og selve kurserne på skolens hjemmeside www.kulturmix.dk

Se flere billeder fra arrangementet på vores Facebookside: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1835070770075848&id=1598330920416502

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *