D.8.marts online

Det er første gang i vores 15 års forenings historie at vi ikke mødtes d. 8. marts (fysisk) til et eller anden aktivitet. I stedet for har vi arrangeret en online stafet hvor medlemmer af foreningen har fortalt om de stærke kvinder, de er blevet inspireret af. Vi har efter vores mening skabt en mangfoldighed af fantastiske billeder af kvinders styrke, engagement og mod. Vi har samlet vores historier under #8martsmedverdenskvinder

Kom og læs om Sofya Kovalevskaya, Clara Schumann, Hilma af Klint, Natalie Zahle, Clara Zetkin, Anna Olivia Nielsen, Nina Bang, Elna Elisabeth Munch, Odilia Romero, Simone de Beauvoir, Angela Davis. De var alle sammen fremgangskvinder som hver på sin egen vis og måde og i sit område, fag, emne og dimension af livet formåede at sætte sit præg og markering for den progressive udvikling i den eneste rigtige retning af ligestilling, ligeværdighed, fælles respekt og ægthed.

I kan også se en præsentation om ligestillingskampen i Danmark. Det kan give jer et visuelt og kort overblik om de vigtigste emner, og som I kan bruge i forskellige sammenhænge.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2869338323315749&id=1598330920416502

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.