Kvindesalon 60+

Det første møde har fundet sted i vores Kvindesalon 60+. Den inviterede stylist Irina Berg talte om sit firma PAROL, hvordan hun kom på ideen at starte sin egen produktion.
Irinas tale var stof til eftertanke for alle i publikum. Deltagerne prøvede sig frem for at finde ud af, hvilke farvenuancer der passer dem bedst – varmt eller koldt. Det var også interessant at lære af naboen om sin mest interessante detalje ved udseendet og hvordan man fremhæver det bedre.
Irinas tale skitserede mange emner, der kan overvejes på de næste møder. Hvordan man opretter en grundlæggende garderobe og forbereder sig på den nye sæson. Om hvordan kan du vælge de ting, der passer bedst til dig personligt.
Stor interesse var der for muligheden for at se, røre og prøve tingene fra Irinas firma. Og købe med det samme, hvad du kunne lide. Hvis du kunne lide modellen, men der ikke var nogen passende størrelse, kunne du diskutere, hvordan du bestilte den vare, du kunne lide. Det er svært at forestille sig et bedre forløb for det første møde.
Det næste møde i vores salon finder sted den 9. november igen kl. 13.30-15.30. Vi vil gå i dybden om Hvordan vælger du de rette farver, der gør dig energisk og elegant?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.