De første kvinder- brunch med pionerer

”Verdens kvinder i Danmark”  markerer, at det i år er over 100 år siden kvinder i Danmark fik ret til at stille op til folketingsvalg i Danmark. I samarbejde med FIU-ligestilling arrangerer vi brunch , hvor vi har inviteret vores generations pionerer – de første politiske aktive kvinder med etnisk minoritets baggrund.

Hvad kan vi lære af pionererne – de første politiske aktive kvinder? På brunchmødet får frontløbere kvinder med etnisk minoritetsbaggrund ordet for at fortælle om de barrierer de har mødt og for at inspirere andre til at gå videre.

Målgruppen for arrangementet er alle, der interesserer sig for demokrati og mangfoldighed i køn og kultur. Vi vil netværke og hjælpe hinanden videre: inspirere etniske minoritets kvinder til at være aktive i dansk politik.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding på kontakt@verdenskvinder.dk med angivelse af din fødselsdag og navn senest d. 26. april. Der er begrænset plads, så det er først-til-mølle princippet.

Brunchen serveres af den socialøkonomiske virksomhed Send flere krydderier, hvor der arbejder kvinder fra hele verden, som står for den kulinariske del af VerdensKulturCentret

Eventuelle spørgsmål kan mailes på: kontakt@verdenskvinder.dk Tovholder: Alma Bekturganova Andersen, forkvinde for Verdens kvinder i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *