Vejen til stabilt job for indvandrere

Vejen til stabilt job for indvandrere

Foreningen Verdens Kvinder i Danmark arrangerer Den Dygtige Mandag med Zeljko Duranovic om situationen på arbejdsmarkedet i Danmark i dag: 100 spørgsmål og 100 svar til hvordan man skaffer sig et job
Zeljko Duranovic er projektkoordinator og virksomhedskonsulent i Københavns Erhvervshus. Han har opbygget en bred kontaktflade med samarbejdspartnere inden for både private og offentlige virksomheder i Hovedstadsområdet.
Zeljko selv er gået den lange vej op ad karrierestigen på det danske arbejdsmarked, og ved derfor rigtig meget om, hvad der skal til for at få et job, når man har en anden etnisk baggrund.
På mødet vil han tage udgangspunkt i den aktuelle arbejdsmarkedssituation, hvor han fortæller om de mange muligheder, der i øjeblikket er på jobmarkedet i Københavnsområdet.
Hvad virksomhederne i dag forventer af deres medarbejdere og hvilke kompetencer er de mest efterspurgte.
Og så skal vi tale om, hvor vigtigt det er vurdere sine egne kompetencer rigtigt før man begynder at kigge på jobmuligheder; hvordan mennesker med anden etnisk baggrund end dansk kan komme ind på arbejdsmarkedet og hvad de kan forvente; hvilke udfordringer møder den arbejdssøgende på vej til job; kan personlige egenskaber og åbenhed som ressourcer bidrage til succes, når man starter sit arbejdsliv helt forfra.
Disse og flere andre relevante spørgsmål vil vi diskutere på Den Dygtige Mandag 26.02.2018 kl. 17.00-19.00 i VerdensKulturCentret lok.104
Mødet er åbent for alle, uanset om man er medlem af foreningen eller ej, mand eller kvinde. Det er ikke et krav, at man tilmelder sig på forhånd, men foreningen opretter altid de Dygtige Mandage som begivenhed på Facebook, og det vil være dejligt, hvis man tilmelder sig. På denne måde ved vi som arrangører på forhånd, hvor mange deltagere vi kan forvente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *