Gratis coaching med Teresa Ruiz Pedersen

Gratis coaching med Teresa Ruiz Pedersen

Verdens Kvinder i Danmark tilbyder gratis rådgivning af Teresa Ruiz Pedersen , som er familierelationsrådgiver. Teresa er uddannet som Life Coach. Hun har 7 års erfaring i at coache overvejende latinamerikanere og de sidste 32 måneder har Teresa arbejdet sammen med bi-kulturelle ægtepar i København og Århus. Teresa har specialiseret sig i kærlighed mellem to kulturer. Rådgivningen foregår på dansk, engelsk og spansk.

Teresa kan hjælpe med at tage udfordringer op som:
x Ægtefælle eller parforholds problematikker (bi-kulturelle)
x Singler, der har svært ved at klare sig efter skilsmisse
x Skilte forældre, og hvordan man kommer videre gennem en dialog med sin eks-partner
Teresas rådgivningstilbud:
PERSONLIG RÅDGIVNING
Teresa tilbyder personlig rådgivning om mandagen fra kl. 17-19 i Nørre Alle 7, 2100 København efter aftale. Venligst bestil tid på e-mail: teresacoach@gmail.com  både telefon og personlig rådgivning er mulig.
TELEFONRÅDGIVNING
Hvis du ikke har tid for at komme forbi, eller du befinder dig udenfor København, så har du ligeledes mulighed for at ringe til rådgivningen på tlf.: +45 31 62 95 52 til om mandagen fra kl. 17-19. Teresa har god tid til at lytte og er altid parat til at give dig den støtte og hjælp, du har brug for.
Hvis du vil vide mere om Teresas indsats for at gøre en forskel for to-kulturelle familier, venligst besøg hendes hjemmesidewww.teresapedersen.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *