Bliv medlem

Du kan blive medlem af Verdens Kvinder i Danmark, hvis du deler organisationens formål og mål som de er beskrevet i vedtægterne. Du bliver medlem ved at skrive til bestyrelsen, at du gerne vil være medlem (på mail: kontakt@verdenskvinder.dk eller pr. brev), og indbetale det årlige kontingent på kr. 100,- til foreningens bankkonto (Fælleskassen: registreringsnummer 8411, kontonummer 409 82 20). Derefter kan du straks begynde at deltage i foreningens aktiviteter.

Posted by at 10:27

16 Responses to “Bliv medlem”

1. Kan ikke læse på russisk.

2. Kære Peter! Nu kommer informationen på dansk.

3. Jeg har dd. såt 100. kr på Fælleskassen: registreringsnummer 8411, kontonummer 409 82 20).
    Jeg glæder mig til at his på jer alle sammen.
    Godt nyt år
    MVH
    Kosna Savage

• Kære Kosna.

Velkommen til foreningen. Vi er glæd for at du vil gerne være vores medlem. Du kan læse om vores nye aktiviteter på hjemmesiden i Kalender og du vil også få alle annonce på mail.
      Jeg håber at du har haft en god Jul. Godt nytår.

Mkh Alma, forkvinde

4. Hej,

I would love to join your association but, unfortunately, I do not speak danish yet. Is it a problem? Is it possible to have your articles and projects description in english too?

Mange tak

Mathilde

5. Dear Mathilde,

We would very much like to have you as our member. Unfortunately the informations on our activities and events is not in English yet, as we do only have a few English speaking members, and we have not had the ressources to translate it.

Yours sincerely

Alma

6. Hej

Jeg har været prøve medlem i en måned og synes det er spændende ting I laver i foreningen som jeg godt vil være en del af, derfor har jeg i dag indsat 100 kr for at blive medlem.

MvH

Rihana Shaheen

7. Velkommen til foreningen. Vi skal holde to aktiviteter snart. Alle oplysninger om det kan du få på mail. Mvh Alma

8. Hej

Jeg synes det er en spænder foreninger der kan bidrage masser oplysninger i forskelige område, derfor vil jeg tilmelde mig og indsat 100 kr. for at blive medlem.

Vh
    Frandina Olivo

• Kære Frandina.

Tak for din interesse og tillid, som betyder meget for vores forening. Vi vil sende invitationen til dig til vores Facebooks gruppe, hvor du kan få oversigt om alle vores aktiviteter og projekter, kan komminikere direkte med medlemmer af foreningen, kommer med forslag osv.
      Mvh Alma Bekturganova, adm. i foreningen

9. Jeg vil gerne tilmeld mig.

10. Jeg vil gerne blive medlem, kan man betale med mobil pay?
    Vh, Carolina

• Kære Carolina.

Tak for din interesser. Vi er glad for at have dig som vores nye medlem. Man kan desværre ikke betale med mobil pay. Du kan betale 100 kroner til foreningens bankkonto (Fælleskassen: registreringsnummer 8411, kontonummer 409 82 20).
      Mh Alma

11. Hej! Jeg vil meget gerne blive en medlem af Verdens kvinder i Danmark og tilmelde mig.

Dina K.Nielsen

• Kære Dina.
      Vi har modtaget din anmodning til “Verdens Kvinder i Danmark”. Vi er glade for din interesse. Du skal indbetale det årlige kontingent på kr. 100,- til foreningens bankkonto (Fælleskassen: registreringsnummer 8411, kontonummer 409 82 20). Derefter kan du straks deltage i foreningens aktiviteter:Læseklubben, dansemotion, udflugter, Den dygtige mandag. Disse er bare et lille udpluk af de mange frivillige aktiviteter, der foregår i foreningen Verdens kvinder i Danmark. Vi har også forventning om, at man som medlem giver en hånd med i de aktiviteter som vi arrangerer for ældre og andre grupper eller kommer med forslag til nye aktiviteter eller projekter.